Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 5 ton, rood - 1 tot 10 meter

Vanaf € 13,70 € 11,32
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS5t-167
Werklast (WLL) / Kleur5 ton - rood
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatsVinçotte, ISO 9001
NormenEN 1492-2 + A1
in voorraad
Beschrijving

Rondstrop voor heffen tot 5000 kg

Metaltis roundslings met WLL werklast van 5 ton zijn altijd rood en voorzien van 5 zwarte tonnagestrepen. Al onze eindloze roundslings hebben een VGS kwaliteitsgarantie en worden met de grootste zorg geconfectioneerd in ons eigen atelier. Binnenin de geweven beschermband zitten duurzame PE vezels die de rondstrop zijn eigenlijke draagvermogen geven.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Bij metaltis.com kan u standaard round slings kopen met een werklast 1 tot 10 ton maar wij leveren ook rondstroppen met een werklast tot 100 ton.

Lengte

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Praktische tips voor het gebruik van rondstroppen

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties