Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 2 ton, groen - 0,5 tot 10 meter

Vanaf € 6,74 € 5,57
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS2t-132
Werklast (WLL) / Kleur2 ton - groen
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatsVinçotte, ISO 9001
NormenEN 1492-2 + A1
in voorraad
Beschrijving

Round sling voor hijsen tot 2000 kg

Metaltis rondstroppen met WLL 2 ton herken je aan de groene kleur en 2 zwarte lijnen. Om veiligheid te garanderen wordt het draagvermogen van 2000 kg ook nog eens op de hoes gedrukt. Hijs je materialen met scherpe randen of ruwe oppervlakken, bescherm de rondstrop met een extra beschermhoes. Metaltis biedt standaard roundslings met een breuklast van 1 tot 10 ton maar op aanvraag leveren wij ook rondstroppen met een werklast tot 100 ton.

Kies rechtsboven de gewenste lengte.

 

Lengte

 

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Praktische tips voor het gebruik van ronstroppen

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties