Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Crosby Harpsluiting - Schroefbout - Theater - S-209T - Zwart

Vanaf € 10,32 € 8,53
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-901005-7615
  • Schroefbout
  • Tijdelijke toepassingen (verplaatsen lading)
  • Draai de pin telkens goed vast
  • Zwarte kleur
in voorraad
Beschrijving

Crosby Harpsluiting Schroefbout - Theater - S-209T - Zwart

De harpsluiting is een component van een hijsketting. Ook wel sluiting, shackle of bevestigingsmiddel genoemd. Bent u op zoek naar de beste sluiting voor theater en stage rigging? Vraag dan naar een “Crosby” - synoniem voor kwaliteit en veiligheid!

Deze Crosby heeft een zwarte kleur en is dan ook ideaal voor gebruik "on stage" (theater, evenementen, enz.). Hij voldoet aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid (voldoet aan de prestatievoorschriften van EN 13889 en aan alle voorschriften van ASME B30.26). Dit product voldoet aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid.

U heeft de keuze uit sluitingen met een schroefbout en sluitingen met een moerbout. Deze shackle is voorzien van een schroefbout en is dus ideaal voor tijdelijke toepassingen, zoals het verplaatsen van een lading. Draai de pin goed vast, net voor het hijsen. 

Vragen? Contacteer ons steeds vrijblijvend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties