Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Zwarte ketting 8mm - 2000kg - G8 - Standaard

Vanaf € 14,75 € 12,19
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60369-7706
Diameter8 mm
Gewicht kg/m1.5 kg/m
WLL2 000 kg
Veiligheidsfactor4/1
MerkPewag
  • Kleur: Zwart
  • Grade: 8
  • Certificaat: EN 818-2

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Zwarte Ketting 8mm - 2000kg

Deze staalketting beschikt over een verzinkt oppervlak en is door zijn zwarte kleur perfect geschikt voor hijswerken op podiums in theaters of andere evenementen.  Deze ketting is voorzien van schakels met 24 mm lengte (binnenafmetingen) en 8 mm dikte. Voor meer afmetingen, zie foto met tabel.

Zwarte kleur - geen glans of lichtreflecties op uw podium!

Kies uw lengte boven. 

Indien u deze ketting buiten gebruikt, raden we aan ze periodiek met een anti-corrosief product te behandelen om roestvorming tegen te gaan.

Andere lengte nodig? Contacteer ons.Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties