Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsketting - 5,3t - 13mm - Voorloper - Zonder inkorthaak - G8 - Kies uw haak

Vanaf € 120,03 € 99,20
Meer informatie
ArtikelcodeMET-HK 13mm Voorloper zonder ink.haak G8-12775
Diameter13 mm
WLL Loodrecht5 300 kg
WLL Gestropt4 200 kg
Veiligheidsfactor4/1
Europese normEN 1677‑3, EN 818-4
CertificatsCE

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Hijsketting - 5,3t - 13mm - Voorloper - Zonder inkorthaak - G8 - Kies uw haak

Gemonteerde 1-sprong hijsketting met ring, zonder inkorthaak. Diameter: 13mm, grade 80. Gecertificeerde kwaliteit (CE) + voorzien van een certificaat "indienststelling van hijstoebehoren", afgeleverd door een erkende instantie.

De kettingen worden met zorg op maat gemonteerd in ons Belgische atelier.

Opgelet, de lengte slaat steeds op de werklengte (nuttige lengte). Deze wordt gemeten van het aansluitpunt bovenaan tot het aansluitpunt onderaan (dus niet enkel de ketting).

Kies rechts bovenaan uw gewenste lengte en haak. Hier vindt u meer informatie over de mogelijke haken (oa afmetingen, foto en technische tekening) :

- Gaffelhaak met klep

- Veiligheidsgaffelhaak

- Ook beschikbaar in andere diameters en met inkorthaak

 

Heeft u een langere ketting of andere haken nodig? Contacteer ons, alles is mogelijk.

 

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties