Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Spitshaak Black Series - 50mm

€ 3,59 € 2,97
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70252-1110
Breedte50 mm
Breeksterkte5 000 daN
Gewicht0.288 kg
MateriaalZwart gecoat staal
KleurZwart
Ook beschikbaar per doos50 stuks
in voorraad
Beschrijving

Zwarte spitshaak (dubbele J-haak) - 50 mm

De 'Black Series' spitshaken worden vaak gebruikt in combinatie met zwarte spanriemen en zwarte ratels voor evenementen waarbij de vastzetsystemen niet in het oog mogen springen (theater, filmsets, podiumbouw, ...) of net wel een mooie eyecatcher mogen zijn (beurzen, reclame displays, ...). 

Zwarte gesloten haken van heel hoge kwaliteit. Met een breeksterkte van 1200 kg (25 mm band), 3000 kg (35 mm band) en 5000 kg (50 mm band) zijn deze haken uiteraard ook geschikt voor professioneel transport en landingzekering.

Spanbanden in zwart met zwarte haken? Contacteer ons - steeds vrijblijvend.

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties