Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratelbasis 5000kg - 50mm

€ 6,76 € 5,59
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70217-46
Breedte50 mm
Gewicht0.555 kg
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
HandvatAfneembaar
Materiaal ratel/gespCr6 zink finish
Ook beschikbaar per doos32 stuks
in voorraad
Beschrijving

Demonteerbare ratelbasis

Deze ratelbasis wordt gecombineerd met bijpassend ratelhandvat en heeft een maximale weerstand van 5 000 kg. Voor meerdere ratelbasissen heeft u slechts 1 handvat nodig. Dit innovatieve, gepatenteerde systeem betekent een extra beveiliging voor uw vracht. Zonder handvat (of 'sleutel') kunnen de ratels niet worden gelost.

Ratelbasis en handvat zijn apart verkrijgbaar of als spannerset. Deze ratelbasis is voorzien van een safety lock en wordt gecombineerd met Metaltis band met een breedte van 50 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties