Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel Micro - 100kg - 10-15mm - Zwart

€ 4,07 € 3,36
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70246-494
Breedte15 mm
Gewicht0.075 kg
Werklast lineair (LC)50 daN
Breeksterkte100 daN
HandvatStaal
Materiaal ratel/gespZwart gecoat
Ook beschikbaar per doos220 stuks
in voorraad
Beschrijving

De kleinste onder de ratels

Deze ratel met een breeksterkte van 100 kg heeft alles wat een goede ratel moet hebben, maar dan in micro-formaat. Zwart gecoat en voorzien van een vlot spanmechanisme, is deze ratel geschikt voor licht sjorren. Ook als oplossing voor alles wat vast moet zitten in huis, tuin, werkplaats of kantoor doet deze kleine spanner perfect dienst. Origineel ophangsysteem voor uw kaders en foto's?  ... wees creatief.

Wil u deze ratel met 10 of 15 mm-band? Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties