Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel RVS - 400kg - 25mm - SUS304 - Standaard

€ 10,81 € 8,93
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70288-1145
Breedte25 mm
Werklast lineair (LC)200 daN
Breeksterkte400 daN
HandvatGesloten handvat
Materiaal ratel/gespRoestvrij staal (RVS) (SUS 304)
Ook beschikbaar per doos84 stuks
in voorraad
Beschrijving

Inox ratel voor duurzaam gebruik

Deze ratel is gemaakt van roestvrij staal - type SUS 304. Het is een veelgebruikt staal vanwege zijn goede warmteongevoeligheid tot 400°C. Ook gekend als inox 18/8 (legering 18% chroom, 8% nikkel). 

De ratel met breekweerstand van 0,4 ton en LC van 200 daN is bestand tegen alle weersomstandigheden en perfect voor buitengebruik. Ook het spanelement bewijst keer op keer zijn kwaliteit. Gebruik deze RVS ratel in combinatie met Metaltis sjorbanden van 25 mm breed. Geschikt voor het lichtere sjorwerk.

Dit is de standaard versie van deze ratel. Land van oorsprong: Taiwan. Ook beschikbaar in Eco- (oorsprong: China) en Premium-versie (oorsprong: Taiwan, SUS 316).

Maatwerk spanband met deze RVS ratel? Contacteer ons! Wij maken al uw spanbanden op uw maat.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties