Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gesloten S-haak - 16mm - 100kg - zwart

€ 0,91 € 0,75
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70248-1116
Breedte S-haken16 mm
Lengte (C)68 mm
Gewicht0.290 kg
MateriaalZwart gecoat staal
in voorraad
Beschrijving

Gesloten S-haak - 16mm - 100kg - zwart

Deze gesloten S-haken worden dankzij hun zwarte kleur en mooie afwerking vaak gebruikt voor evenementen, beurzen, podia, tenten, etc. Perfect te combineren met zwarte spanband en ratels. Ook handig voor het ophangen van spandoeken of het vastzetten van zeilen met een elastiek. Voor kleinere toepassingen - denk aan het ophangen van gereedschap of keukengerei – bieden deze haken ook een elegante oplossing. Naast mooi zijn deze haken ook kwalitatief zeer goed.

Dit specifieke model met breedte 16 mm heeft een breeksterkte van 100 kg en een lineaire werklast (LC) van 50 daN.

Ook beschikbaar met breedte 18 mm (breeksterkte 300 kg).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties