Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

200kg - 25mm - 2-delig - RVS-ratel/ring - Pool strap - Grijs

Vanaf € 19,60 € 16,20
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-3352/025/846-70127-2x70294-12564
Bandbreedte25 mm
Lengte rateldeel0.3 m
Werklast lineair (LC)100 daN
Werklast in gebruik200 daN
STF75 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
Materiaal ratelRoestvrij staal SUS 304
MateriaalRVS (SUS 304)
KleurGrijs
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

200kg - 25mm - 2-delig - RVS-ratel/ring - Pool strap - Grijs

Bent u van plan om uw zwembad/pool winterklaar te maken en een afdekzeil te gebruiken? Zorg er dan met de Metaltis pool strap voor dat het afdekzeil niet in het zwembad glijdt!

Ontdek onze pool strap! Elke band is voorzien van ringen en ratels van roestvrij staal voor het buitengebruik. Span de banden eerst langs uw zwembad en leg vervolgens uw afdekzeil erop met behulp van uw gekozen bevestigingssysteem.

Voordelen van de pool strap:

• Ondersteunt het zware afdekzeil,

• Voorkomt ophoping van regenwater,

•In het voorjaar makkelijker te verwijderen, vooral bij hoog waterpeil. (Lastig op te pakken als deze in het water belandt.)

Kies hierboven de gewenste lengte.

Neem contact met ons op als u een andere lengte of kleur wenst.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties