Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel - RVS - 400kg - 25mm - SUS316 - Premium

€ 15,26 € 12,61
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70287-1144
Breedte25 mm
Werklast lineair (LC)200 daN
Breeksterkte400 daN
HandvatGesloten handvat
Materiaal ratel/gespRoestvrij staal SUS 316
in voorraad
Beschrijving

Roestvrij staal van superieure SUS 316 kwaliteit

Deze ratel is de absolute topper onder de roestvrije ratels 25 mm. Roestvrij staal type 316 (SUS 316) is beter bestand tegen zoutcorrosie en wordt veel toegepast in de scheikundige industrie. Uiteraard hebben ook weersomstandigheden geen vat op deze ratel wat hem extra aantrekkelijk maakt voor buitengebruik.

De inox ratel heeft een breekweerstand van 0,4 ton en werklast van 200 daN. Ook het spanelement bewijst keer op keer zijn kwaliteit. Gebruik deze RVS ratel in combinatie met Metaltis sjorbanden van 25 mm breed.

Dit is de meest kwalitatieve versie van deze ratel. Land van oorsprong: Taiwan.

Ook beschikbaar in Eco- (oorsprong: China) en Standaard-versie (oorsprong: Taiwan).

Maatwerk spanband met deze RVS ratel?

Contacteer ons! Wij maken al uw spanbanden op uw maat.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties