Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel 'de luxe' 800kg - 25mm

€ 3,67 € 3,03
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70244-492
Breedte25 mm
Werklast lineair (LC)400 daN
Breeksterkte800 daN
HandvatPlastic
Materiaal spannerZwart gecoat
in voorraad
Beschrijving

Hoogkwalitatieve ratel voor lichtere toepassingen

Het handvat van deze ratel is zo bekleed dat uw duim er precies in past. Een uiterst gebruiksvriendelijke spanner met erg vlot ratelmechanisme. Bovendien is de ratelspil is aan beide uiteinden voorzien van stevige, beschermende caps.

Wordt vaak gebruikt voor toepassingen waarbij het esthetische aspect ook een rol speelt (feesttenten, events, bedrijven etc). Deze ratel combineert u met 25 mm band (band ook verkrijgbaar in zwart).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties