Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

800kg - 5m - 25mm - 1-delig - Ratel - Zwart - 5st.

€ 19,36 € 16,00
€ 3,20 X 5
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-20741_MLP_5-4984
Bandbreedte25 mm
Lengte5 m
Werklast in gebruik800 daN
Gewicht0.310 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurZwart
KleurvastheidKleurvast
in voorraad
Beschrijving

Eendelige zwarte spanband met ratel

Deze eindloze spanband is 25 mm breed en voorzien van een degelijke ratel. De ratel (of spanner) geeft u extra trekkracht om uw lading of goederen muurvast te verankeren. Gebruikt voor het vastzetten van goederen op uw aanhangwagen of trailer, handig tijdens de verhuis etc. De toepassingen zijn eindeloos. Aan u de keuze!

Dit product wordt verkocht per 5 stuks (= 5 sets in het totaal). Duidt u bovenaan "hoeveelheid 1" aan, dan krijgt u dus 5 van deze spanbanden toegestuurd. 

Twijfel niet en profiteer snel van deze uitzonderlijke promo-aanbieding! Hoge kwaliteit voor een scherp prijsje. Zolang de voorraad strekt. Tevens verkrijgbaar als maatwerk, in verschillende lengtes en kleurenToch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Bekijk hier onze handleiding spanbanden en ratels.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties