Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

1,5T - 25mm - 1-delig - Ratel - Gepersonaliseerd

Vanaf € 10,41 € 8,60
Meer informatie
ArtikelcodeMET-ER1.5-539
Bandbreedte25 mm
Werklast in gebruik1 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

1,5T - 25mm - 1-delig - Ratel - Gepersonaliseerd

Deze universeel inzetbare spanband is 25 mm breed en geschikt voor ladingen tot 1500 kg. De ratel (of spanner) heeft een handige hendel en geeft u de extra trekkracht om uw goederen muurvast te verankeren op uw laadvloer of aanhangwagen, zoals wettelijk is voorgeschreven. Verhuizen, vervoeren, vastzetten...deze eindloze spanband komt altijd van pas. Duurzame kwaliteit.

Verkrijgbaar in meerdere lengtes en kleuren. Maak rechtsboven uw keuze!

Personaliseer gratis uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal 1 keer per lopende meter op de band gedrukt worden (in zwarte inkt - dit is dus niet mogelijk op zwarte band). 

Dit type spanband met een andere ratel? Ontdek alle 25 mm ratels en laat het ons weten!

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties