Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2,5T - 35mm - 1-delig - Ratel - Gepersonaliseerd

Vanaf € 13,27 € 10,97
Meer informatie
ArtikelcodeMET-ER2,5-540
Bandbreedte35 mm
Werklast in gebruik2 500 daN
STF180 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

2,5T - 35mm - 1-delig - Ratel - Gepersonaliseerd

Deze universeel inzetbare spanband is 35 mm breed en geschikt voor ladingen tot 2500 kg. Eindloze spanband heeft geen haken of fittings en is bedoeld om uw goederen te omsnoeren. De professionele ratel (of spanner) helpt u om alles muurvast te verankeren op uw laadvloer, aanhangwagen,.... Handige tool voor verhuis, transport, verankering en meer. Spanband geschikt voor veelvuldig gebruik.

Verkrijgbaar in meerdere lengtes en kleuren. Maak rechtsboven uw keuze!

Personaliseer gratis uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal 1 keer per lopende meter op de band gedrukt worden (in zwarte inkt - dit is dus niet mogelijk op zwarte band). Helemaal gratis!

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties