Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2,5T - 35mm - 1-delig - Ratel - Zwart + Eigen label

Vanaf € 29,52 € 24,40
Meer informatie
ArtikelcodeMET-BMM ER2,5 70250-5732
Bandbreedte35 mm
Werklast in gebruik2 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurZwart
KleurvastheidKleurvast

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

1-delige zwarte spanbanden met ratel 35 mm 2500 kg + gratis eigen label

Deze universeel inzetbare spanband is 35 mm breed en geschikt voor ladingen tot 2500 kg. Eindloze spanband heeft geen haken of fittings en is bedoeld om uw goederen te omsnoeren. De professionele ratel (of spanner) helpt u om alles muurvast te verankeren. Geschikt voor veelvuldig gebruik.

De gegroefde, draaibare grip en het vlotte spanmechanisme maken deze ratel zeer prettig in gebruik. 

Ideaal voor gebruik in de theaterwereld, dankzij de volledig zwarte afwerking. Uiteraard is deze spanband ook optimaal voor professionele ladingzekering en transport.

Verkrijgbaar in meerdere lengtes. Maak rechtsboven uw keuze!

Ook beschikbaar in 25 mm en 50 mm breedte.

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

Alle Metaltis maatwerk spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties