Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 50mm - 1-delig met ratel - Zwart + Eigen label

Vanaf € 35,25 € 29,13
Meer informatie
ArtikelcodeMET-BMM ER5 70249/70320-5824
Bandbreedte50 mm
Werklast in gebruik5 000 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurZwart
Kleur ratelZwart
KleurvastheidKleurvast

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

5T - 50mm - 1-delig met ratel - Zwart + eigen label

Deze universeel inzetbare spanband is 50 mm breed en geschikt voor ladingen tot 5000 kg. Hij wordt dankzij de zwarte kleur vaak gekozen voor het vastzetten van zware theaterdecors, tenten, podium- en festivalmateriaal, ... Uiteraard is hij ook optimaal voor professionele ladingzekering. Eindloze spanband heeft geen haken of fittings en is bedoeld om uw goederen te omsnoeren. De professionele zwarte ratel (of spanner) helpt u om alles muurvast te verankeren. Geschikt voor veelvuldig gebruik. De gegroefde, draaibare grip en het vlotte spanmechanisme maken dit spanelement zeer prettig in gebruik.

Ook verkrijgbaar in 25 mm en 35 mm breedte. Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken (niet mogelijk op zwarte band).

Alle Metaltis maatwerk spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties