Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

800kg - 4,5m - 25mm - 1-delig - ratel - Blauw

€ 4,26 € 3,52
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20088-7009
Bandbreedte25 mm
Lengte4.5 m
Werklast in gebruik800 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

Spanband 25mm - 1-delig met ratel - 4,5m - 800kg - blauw

Deze eendelige (eindloze) spanband is 25 mm breed en voorzien van een degelijke ratel. De ratel (of spanner) geeft u extra trekkracht om uw lading of goederen muurvast te verankeren. Gebruikt voor het vastzetten van goederen op uw aanhangwagen of trailer, handig tijdens de verhuis etc. De toepassingen zijn eindeloos.

Breeksterkte: 800 kg

Lengte: 4,5 meter

Tevens verkrijgbaar als maatwerk, in verschillende lengtes en kleuren. Voordelen van dit stockproduct: onmiddellijk beschikbaar en nog iets scherper geprijsd dan het maatwerk van dit type spanband.

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Handleiding spanbanden en ratels

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties