Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

800kg - 4,8m - 25mm - 2-delig - spitshaken - Blauw

€ 7,05 € 5,83
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20210-7047
Bandbreedte25 mm
Lengte4.5+0.3m
Werklast in gebruik800 daN
Werklast lineair (LC)400 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
  • Complete sjorbandset voor het lichtere werk
in voorraad
Beschrijving

Spanband 25mm - 2-delig met spitshaken - 4,50+0,30m - 800kg - blauw

Deze Metaltis complete spanband met ratel en spitshaken (ook wel J-haken of gesloten haken) is perfect voor het lichtere sjorwerk. De polyester band en fittings zijn van professionele kwaliteit en optimaal voor veelvuldig gebruik. Perfect voor het vastzetten van voorwerpen op uw aanhangwagen, bestelwagen, roofrack, ...

Ook verkrijgbaar in andere lengtes en kleuren (maatwerk), alsook als eendelige sjorband (zonder haken, enkel band met ratel).

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties