Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel 'de luxe' 1200kg - 25mm

€ 7,04 € 5,82
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70243-491
Breedte25 mm
Werklast lineair (LC)600 daN
Breeksterkte1 200 daN
HandvatPlastic
Materiaal ratel/gespZwart gecoat
in voorraad
Beschrijving

Hoogkwalitatieve ratel

Deze zwart gecoate ratel met oranje handle en spil caps ziet er niet alleen goed uit maar is ook van uitmuntende kwaliteit. De voorgevormde grip, rubber gecoate vergrendelplaat en het vlotte spanmechanisme zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

De ratel heeft een breeksterkte van 1 200 kg en wordt vaak gebruikt voor toepassingen waarbij het esthetische aspect ook een rol speelt (feesttenten, events, etc). Wordt gebruikt in combinatie met Metaltis sjorband van 25 mm (ook verkrijgbaar in zwart).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties