Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

1,2T - 25mm - 2-delig - Spitshaken - Luxe - Grijs + Eigen label

Vanaf € 16,92 € 13,98
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR1-LUX-3181
Bandbreedte25 mm
Werklast in gebruik1 200 daN
Werklast lineair (LC)600 daN
STF75 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

1,2T - 25mm - 2-delig - Spitshaken - "Luxe" - Grijs + Eigen label

Deze universeel inzetbare spanband is 25 mm breed en geschikt voor het vastzetten van ladingen tot 1200 kg. Verhuizen, vervoeren, verankeren...een duurzame spanband voor veelvuldig gebruik. Deze spannerset heeft een "de luxe" ratel en spitshaken (ook wel gekend als gesloten haken). Wenst u een andere uitvoering (bijv. klauwhaken, andere ratel...) dan overlopen wij graag met u alle opties.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. De band zelf is vrij donker en kan hierdoor niet bedrukt worden.

Ook beschikbaar aan extra voordelige prijs (6,5m, 6 stuks).

Andere afmetingen, of iets anders nodig? Contacteer ons vrijblijvend!

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties