Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2T - 50mm - 2-delig - Eindfittings - Gepersonaliseerd

Vanaf € 21,45 € 17,73
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR 2T (4T band) 70035 - 70019-1176
Bandbreedte50 mm
Werklast in gebruik2 000 daN
Werklast lineair (LC)1 000 daN
STF325 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

2T - 50mm - 2-delig - Eindfittings - Gepersonaliseerd

Spanband met eindfittings (ook wel sleufgatfittings of euroclips) wordt gebruikt in gesloten bestelwagens en trucks. Aan de binnenzijde van de vrachtwagen hangt een bindrail of vastzetrail waarin de eindfitting wordt vastgeklikt. Ook vaak gebruikt bij koerierdiensten. Deze spanbandset bestaat uit een kort deel met korte ratel en eindfitting + een lang deel band met eindfitting. Opgepast, de breeksterkte van dit geheel bedraagt 2 ton.

Personaliseer gratis uw label en/of band
 
Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal 1 keer per lopende meter op de band gedrukt worden (in zwarte inkt - dit is dus niet mogelijk op zwarte band). Helemaal gratis!

Alle Metaltis maatwerk 50 mm spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier en zijn 'TÜV Geprüft'.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties