Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Bevestigingsrail - 1,5m - Verzinkt staal - Standaard

€ 16,56 € 13,69
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70093-10617
Werklengte1 500 mm
Breedte130 mm
Dikte2 mm
Gewicht2.700 kg
MateriaalVerzinkt staal
  • Standaardrail
  • Lengte: 1,5 m
  • Gratis verzending (itt de rails van 3 m)
  • Interessante prijs
in voorraad
Beschrijving

Bindrail (combirail) met sleufgaten en ronde gaten - 1,5 meter

Deze rail is van verzinkt staal gemaakt en wordt voornamelijk gebruikt in bestelwagens en trucks. De rail wordt horizontaal vastgemaakt in de laadruimte van het voertuig, aan de binnenwand. Hij wordt gebruikt in combinatie met eindfittings of spanogen voor bindrails, waaraan spanbanden kunnen worden bevestigd. U kan deze spanbanden bij ons bestellen aan een standaardlengte (3,5 meter) of op maat gemaakt. Ook wel laadspanrail, Eurorail, sjorrail, bevestigingsrail of vastzetrail genoemd.

De rail is verkrijgbaar per stuk. Ook beschikbaar in premium-versie of in een versie van 3 meter lengte. Opgelet, bij verzending van de rails van 3m worden verzendkosten aangerekend. Vermijd verzendkosten met deze korte combirail!

Het ingebrachte spanoog en sleufgat (eindfitting) op de foto's zijn niet inbegrepen. U kan deze via de links hierboven bestellen.

Vragen? Contacteer ons!

Opgepast:

  • Deze rail is de versneden versie van onze standaardrail van 3 meter. Door het versnijden, is het mogelijk dat een van de uiteindes ruwer is en dat het optionele eindstuk aan 1 kant niet past.
  • De ingebrachte fittings (spanoog enz.) op de foto's zijn niet inbegrepen. U kan deze via de links hierboven bestellen.
Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties