Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 3 ton, geel - 0,5 tot 10 meter

Vanaf € 8,87 € 7,33
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS3t-144
Werklast (WLL) / Kleur3 ton - geel
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatsVinçotte, ISO 9001
NormenEN 1492-2 + A1
in voorraad
Beschrijving

Rondstrop voor lasten tot 3000 kg

Metaltis rondstroppen met WLL werklast van 3 ton zijn volgens de Europese kleurcodering altijd geel met 3 zwarte strepen. Binnenin de geweven beschermhoes zitten duurzame polyester vezels die de rondstrop zijn eigenlijke trekkracht geven. Beschadiging van de beschermhoes is een waarschuwing voor beschadiging van de vezels binnenin en moet altijd gecontroleerd worden.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Metaltis.com biedt standaard rondstroppen met een werklast 1 tot 10 ton maar op aanvraag leveren wij ook rondstroppen met een werklast tot 100 ton.

Lengte

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Praktische tips voor het gebruik van ronstroppen

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties