Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 4 ton, grijs - 1 tot 10 meter

Vanaf € 13,94 € 11,52
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS4t-156
Werklast (WLL) / Kleur4 ton - grijs
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatsVinçotte, ISO 9001
NormenEN 1492-2 + A1
in voorraad
Beschrijving

Rondstrop voor liften tot 4000 kg

Metaltis roundslings met WLL werklast van 4 ton voldoen aan de strengste Europese normen. Deze eindloze sling is makkelijk hanteerbaar en maakt de kans op schade aan uw lading aanzienlijk minder. Binnenin de geweven beschermband zitten duurzame PE vezels die de rondstrop zijn eigenlijke hijskracht geven. Controleer altijd uw rondstroppen op beschadiging voor gebruik.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Bij metaltis.com kan u rondstroppen bestellen met een werklast 1 tot 10 ton maar wij leveren ook rondstroppen met een werklast tot 100 ton.

Lengte

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Praktische tips voor het gebruik van rondstroppen

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties