Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsbanden 2 ton, groen - 1 tot 12 meter (met VGS certificaat)

Vanaf € 8,01 € 6,62
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-HB2t-59
Bandbreedte60 mm
Dikte (bij benadering)5 à 6 mm
Werklast (WLL) / Kleur2 ton - groen
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
NormenEN 1492-1 + A1
CertificatsVinçotte, ISO 9001
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!
in voorraad
Beschrijving

Lifting sling voor hijsen tot 2000 kg

Metaltis hijsband met WLL 2 ton is altijd groen met 2 zwarte lijnen (indicatie aantal ton). Onze standaard webbing slings hebben 2 lussen aan de uiteinden en worden steeds geleverd met certificaat. Hijsbanden zijn ook verkrijgbaar met triangels en in samenstelling. Alles wordt gemaakt/geleverd naar uw wensen. In onze webwinkel vindt u hijsbanden van 1 tot 10 ton. Op zoek naar hijsband met een WLL tot 30 ton? Contacteer ons via het contactformulier.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Andere lengte nodig? Laat het ons weten.

Praktische tips voor het gebruik van hijsbanden

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties