Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel RVS - 3000kg - 50mm - SUS304 - Eco

€ 24,67 € 20,39
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70228-2845
Breedte50 mm
Gewicht1.150 kg
Werklast lineair (LC)1 500 daN
Breeksterkte3 000 daN
HandvatOpen handvat
Materiaal ratel/gespRoestvrij staal (RVS) (SUS 304)
  • Inox voor duurzaam buitengebruik
  • Scherpe prijs
in voorraad
Beschrijving

Ratel roestvrij staal - 3000kg - 50mm - SUS304 - Eco

Deze roestvrije ratel met breeksterkte van 3 ton en LC van 1500 daN is bestand tegen alle weersomstandigheden en perfect voor buitengebruik. Bij een klassieke ratel kan bij langdurig buitengebruik het spanmechanisme vast komen te zitten door roest. Roest krijgt bij deze spanner geen kans. Metaltis confectioneert de spanband naar uw wensen. 

Vaak gebruikt voor landbouw (voederkuilen, sleufsilo's, ...), natuursteenbedrijven,.. en voor alle materialen die lange tijd buiten worden gestockeerd. Ook voor scheikundige omgevingen. Ook beschikbaar in standaard- en premiumversie

Interesse in maatwerk? Contacteer ons!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties