Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

D-ring - 50mm - RVS

€ 3,88 € 3,21
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70010-3464
Breedte50 mm
Dikte (B)8 mm
Breeksterkte5 000 daN
MateriaalRVS (SUS 304)
in voorraad
Beschrijving

RVS D-ring

Deze D-ring (ook D-haak genoemd) is van RVS gemaakt en wordt vooral gebruikt in de bouw- en maritieme sector, maar ook door verhuisbedrijven, maneges, tentenbouwers, om halsbanden te maken, enzovoort. Ook ideaal voor de voedingsindustrie, aangezien hij van roestvrij staal gemaakt is. Zeer hoge kwaliteit. De ring is gelast en dus volledig gesloten. Geschikt voor band van 50 mm breed. Afmetingen: zie foto's (technische tekening)

De ring is verkrijgbaar per stuk (zonder band). Zoekt u een combinatie mét band? Contacteer ons vrijblijvend!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties