Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Schuifgesp - licht gebogen - 50mm - zwart

€ 1,45 € 1,20
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70281-5342
Dikte (B)4 mm
Lengte (C)70.8 mm
Breedte opening50 mm
Werklast lineair LC500 daN
Gewicht0.056 kg
Ook beschikbaar per doos250 stuks
in voorraad
Beschrijving

Schuifgesp - Licht gebogen - 50mm - zwart

Deze schuifgesp kan gebruikt worden in combinatie met band tot 50 mm. De gesp kan eenvoudig over de band geschoven worden. Door een lus te vormen met de spanband en de schuifgesp, kan de band in lengte worden aangepast. Ze wordt gebruikt voor een heleboel toepassingen (vb om banden rond een ladder vast te hechten, etc). Ook gekend als dubbele gesp. Deze gesp heeft een licht gebogen vorm. Ze is van stevige kwaliteit en is verkrijgbaar per stuk.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties