Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 50mm - Lang deel met D-ring - Gepersonaliseerd

Vanaf € 11,25 € 9,30
Meer informatie
ArtikelcodeMET-Lang deel 50mm met 70198-6449
Bandbreedte50 mm
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
  • Te combineren met een kort deel 5T met standaardratel
  • Maatwerk (kies uw lengte en kleur)

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

5T - 50mm - Lang deel met D-ring - Gepersonaliseerd

Uw 2-delige spanband met standaardratel is aan vervanging toe, maar het rateldeel (kort deel) is nog perfect in orde? Kies voor de budgetvriendelijke oplossing en vervang enkel het lange deel! Dit lange deel (ook gekend als winseldeel) heeft een D-ring (ook wel D-haak genoemd) aan het uiteinde. De band is 50 mm breed, de kleur en lengte kiest u zelf. Te combineren met een rateldeel 5 ton met standaardratel. Ook beschikbaar: lang deel met spitshaak of lang deel met klauwhaak.

Personaliseer gratis uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal 1 keer per lopende meter op de band gedrukt worden (in zwarte inkt - dit is dus niet mogelijk op zwarte band). Helemaal gratis!

Toch nog op zoek naar iets anders? Contacteer ons!

Alle Metaltis maatwerk 50 mm spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier, voldoen aan de Europese norm EN-12195-2.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties