Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ankerpunt laadvloer (D-ring) - 2500kg

€ 2,64 € 2,18
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70113-9132
Breeksterkte2 500 daN
MateriaalStaal (Q235, Q215)
Ook beschikbaar per doos100 stuks
in voorraad
Beschrijving

Ankerpunt laadvloer (D-ring) - 2500kg

Dit ankerpunt met sjoroog (bevestigingsoog) kan u met bouten op de laadvloer monteren (de bouten zijn niet meegeleverd). U bevestigt uw spanband of touw vervolgens door het oog, om uw lading te zekeren bij vervoer.

Breeksterkte: 2500 kg, LC: 1250 kg.

Het bestaat uit een vastzetplaatje met gaten voor bouten + een D-ring.

Ook vloeranker of sjoroog met omklapbeugel genoemd.

Ankerpunten (ook wel sjorogen of bevestigingsogen) worden veel gebruikt om lading te zekeren. U kan ze oa bevestigen op de laadvloer van uw oplegger, aanhangwagen, bestelwagen, vrachtwagen en dergelijke. Ook geschikt voor particuliere doeleinden.

Bekijk hier het hele gamma ankerpunten.

Vragen? Neem gerust contact op met ons!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties