Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 8,5m - 50mm - Lang deel met spitshaak - Blauw - STF350

€ 7,20 € 5,95
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-20503-1174
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN12195-2
Ook beschikbaar per doos18 stuks
in voorraad
Beschrijving

Spanband gedeeltelijk vervangen

Uw 2-delige spanband is aan vervanging toe maar het korte deel met ratel is nog perfect in orde? Kies voor de budgetvriendelijke oplossing en vervang enkel het lange deel (ook gekend als winseldeel). Dit lange deel heeft een spitshaak (ook wel J-haak of gesloten haak) aan het uiteinde en is compatibel met vrijwel alle transportmiddelen. De band is 50 mm breed, blauw en is leverbaar uit stock. Te combineren met een rateldeel 5T met standaardratel. Ook beschikbaar uit voorraad: hetzelfde product met STF-waarde 500, combineerbaar met een rateldeel 5 ton met Ergoratel ipv standaardratel. 

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2.

Toch nog op zoek naar iets anders? Metaltis maakt ook spanbanden op maat. Zoekt u een winseldeel in een andere kleur of lengte? Bestel dit product op maat!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Handleidingen en certificaten
TUV SUD Certificate (87.53 kB)
Download specificaties