Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

400kg - 25mm - 1-delig - Klemgesp RVS - Gepersonaliseerd

Vanaf € 10,50 € 8,68
Meer informatie
ArtikelcodeMET-EK1-RVS-4580
Bandbreedte25 mm
Werklast in gebruik400 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalRVS
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Eendelige spanband met RVS-klemgesp

Dankzij de inox (RVS, roestvrij staal) afwerking, roest deze klemgesp niet. Ze is dus perfect bestand tegen alle weersomstandigheden, en is ideaal voor gebruik in vochtige milieus (boten, zwembaden).

Deze eendelige spanband met klemgesp wordt ook wel eindloze spanband of bagagegordel genoemd. Geschikt voor particulier gebruik.

Dit type 25 mm spanband wordt ook vaak gebruikt door particulieren voor het vastzetten van fietsen op de wagen, bagage op uw imperiaal etc. Kan ook rond de dakkoffer of skibox gebonden worden als extra veiligheid én om geluidshinder tijdens de reis te beperken. De toepassingen zijn eindeloos... Altijd handig voor huis, tuin, camping en op reis!

Verkrijgbaar in meerdere lengtes en kleuren. Maak rechtsboven uw keuze!

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

 Opmerking: Deze spanbanden zijn niet voorzien van een EN-12195-2 label (niet verplicht voor spanbanden 25 mm).

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties