Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

250kg - 4m - 25mm - 1-delig - Klemgesp - Rood

€ 2,38 € 1,97
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20095-4994
Bandbreedte25 mm
Lengte4 m
Werklast in gebruik250 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurRood
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

Rode spanbanden voor ultralichte thuistoepassingen

Lichte ladingen vastsjorren op uw bagagedrager? Bloembakken vastmaken? Materiaal ophangen in uw werkplaats of garage? Koffer veilig dichtsnoeren tijdens het vervoeren van meubels? Dat kan allemaal met deze Metaltis spanbandjes (werklast in gebruik: 250 daN). Ze vormen het perfecte geschenk voor elke klusjesman!

Opmerking: Deze spanbanden zijn niet voorzien van een EN-12195-2 label aangezien ze buiten het toepassingsgebied van deze norm vallen.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties