Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Spitshaak RVS - 35mm - SUS 304 - Standaard

€ 6,46 € 5,34
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70148-6157
Breedte35 mm
Breeksterkte2 500 daN
Werklast lineair LC1 250 daN
MateriaalRVS (SUS 304)
  • Spitshaak in roestvrij staal
  • Neem contact op voor maatwerk
in voorraad
Beschrijving

Spitshaak RVS - 35mm - SUS 304 - Standaard

Deze Metaltis spitshaak of dubbele J-haak is gemaakt van roestvrij staal. Dit maakt hem heel duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze veelzijdige haak wordt gebruikt voor ladingzekering in combinatie met sjorbanden maar is uiteraard ook geschikt voor andere doeleinden. Verkrijgbaar per stuk. Deze haak met breedte 35 mm is ideaal voor een sjorband tot 2,5 ton. Ook beschikbaar in een Premium-versie, alsook met een breedte van 25 mm en 50 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties