Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 6 ton, bruin - 1 tot 10 meter

Vanaf € 16,59 € 13,71
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS6t-178
Werklast (WLL) / Kleur6 ton - bruin
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatsVinçotte, ISO 9001
NormenEN 1492-2 + A1
in voorraad
Beschrijving

Roundsling voor lasten tot 6000 kg

Metaltis roundslings met WLL werklast van 6 ton herken je aan hun bruine kleur en 6 zwarte tonnagelijnen. Binnenin de geweven beschermband zitten duurzame PE vezels die de rondstrop zijn eigenlijke draagvermogen geven. Al onze eindloze slings hebben een VGS kwaliteitsgarantie en worden met de grootste zorg geconfectioneerd in ons eigen atelier.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Bij metaltis.com kan u standaard ronstroppen kopen met een WLL van 1 tot 10 ton maar ook voor round slings met een werklast tot 100 ton kan u bij ons terecht.

Lengte

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Praktische tips voor het gebruik van rondstroppen

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties