Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsbanden 10 ton, oranje - 2 tot 12 meter (met VGS certificaat)

Vanaf € 63,73 € 52,67
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-HB10t-91
Bandbreedte300 mm
Dikte (bij benadering)7 à 9 mm
Werklast (WLL) / Kleur10 ton - oranje
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
NormenEN 1492-1 + A1
CertificatsVinçotte, ISO 9001
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!
in voorraad
Beschrijving

Hijsband voor lasten tot 10.000 kg

Alle Metaltis hijsbanden met een werklast vanaf 10 ton zijn oranje. Het aantal zwarte lijnen op de banden duidt op het aantal ton dat je met de band kan hijsen in rechte heffing. Metaltis hijsbanden zijn dubbel gelaagd en extra verstevigd aan de lussen. Hijsbanden zijn betrouwbare hijsmiddelen die erg handig zijn in gebruik. Het lichtere gewicht maakt ze handiger in gebruik dan hijskettingen. Bovendien zijn hijsbanden ook erg interessant voor uw budget.Op zoek naar eindloze hijsriemen? Neem zeker ook een kijkje bij Rondstroppen.

Hijsbanden van Metaltis worden steeds geleverd mét certicificaat en voldoen aan alle normen van Vinçotte.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Vragen? Contacteer ons!

Praktische tips voor het gebruik van hijsbanden

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties