Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Opslagbak met deksel - 60x40x24cm

€ 31,76 € 26,25
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60047-5347
Buitenafmeting (L B H) - Volume60 x 40 x 24 cm - 35.4 liter
Gewicht2.580 kg
MateriaalPP
KleurHemelsblauw Soortgelijk RAL 5015
Ook beschikbaar per doos112 stuks
  • Ruimtebesparend
  • Nestbaar
  • Stapelbaar
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Opslagbak met deksel - 60x40x24cm

Hoogkwalitatieve kunststof voorraadbakken voor distributie, transport en opslag van al uw goederen. Gebruik de plastic bak voor het opbergen van al uw Metaltis spanbanden, hijsbanden of welke artikelen dan ook. Deze boxen worden vaak gebruikt in de distributiesector, maar zijn ook heel handig voor in uw magazijn, tijdens het vervoer én voor thuisgebruik. De plastic box heeft een stevig deksel bestaande uit 2 delen. De bakken zijn nestbaar waardoor je veel opslagruimte bespaart. Is de bak leeg, dan schuiven de bakken netjes in elkaar  Met het klapdeksel gesloten zijn de boxen perfect stapelbaar. De opstaande rand zorgt ervoor dat de bakken heel stabiel op elkaar blijven staan.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties