Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Veiligheidsmessen/-scharen

22 Producten gevonden

Categories

  22 Producten gevonden

  View as Grid List
  per pagina
  Set Descending Direction
  View as Grid List
  per pagina
  Set Descending Direction
  Veiligheidsmessen/-scharen

  Vermijd snij-ongevallen op de werkvloer! Metaltis selecteerde voor u de beste veiligheidsmessen en -scharen van het gerenommeerde MARTOR Solingen. Deze Duitse veiligheidsmessen vielen al vaak in de prijzen omwille van hun superieure snijkwaliteit en ergonomisch, innovatief design.

  Martor biedt 3 veiligheidstechnieken aan:

  • SECUMAX - Veilig verborgen mesje = Hoogste veiligheid. Het mesje ligt niet bloot maar is afgeschermd van mens en goederen. Dat geeft u de hoogste graad aan veiligheid tegen snij-ongevallen en tegen beschadiging van goederen.
  • SECUPRO  - Volledig automatische terugtrekking van het mesje = Zeer hoge veiligheid. Het intelligente snijgereedschap. Zodra het mesje het snijmateriaal verlaat, trekt het zichzelf automatisch in de greep terug. U hoeft er helemaal niets voor te doen. Dat noemen wij “zeer hoge veiligheid”.
  • SECUNORM - Automatische terugtrekking van het mesje = Hoge veiligheid. De duimen omhoog voor hoge veiligheid. Zodra u met het snijden begint, laat u de schuifknop los. Zo verdwijnt het mesje na het snijden meteen weer in de greep.

  Ontdek naast deze messen ook ons uitgebreid assortiment MARTOR vervangmesjes en accessoires. 

  De scherpste veiligheidsmessen aan de scherpste prijs!

  Lees verder