Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUNORM 380 - Extra lang veiligheidsmes

€ 22,65 € 18,72
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60251-2587
BijzonderhedenVolledig automatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikSchuifknop
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Secunorm 380 - halfautomatisch - extra grote snijdiepte, extra veilig mes

De Secunorm 380 met een snijdiepte van bijna 8 cm (wereldprimeur!) is een van de meest innovatieve modellen van het gerenommeerde merk MARTOR. U kan er moeiteloos vierlaags karton, goederen in zakken, papierbanen, bouwschuim en zo veel meer mee snijden.

De zogenaamde automatic blade retraction beschermt u tegen snijverwondingen: het mesje schiet terug in de houder zodra het geen contact meer heeft met het te snijden materiaal. Om het mes te laten terugtrekken moet u uw duim van de schuifknop halen.

Dankzij de ergonomische greep ligt de Secunorm 380 enorm goed in de hand. Het mesje kan bovendien erg gemakkelijk verwisseld worden: duw de blauwe knop in en het mesje komt tevoorschijn.

Geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. TÜV/GS-gecertificeerd.

Wilt u graag meer weten over het gebruik van de Secunorm 380? Contacteer dan onze Martor specialist!

De Secunorm 380 werd in 2015 winnaar van de "Red Dot Design Award". Daarnaast sleepte dit innovatieve mes de "German Design Award 2016" in de wacht. Een echte topper dus, die absoluut niet mag ontbreken in uw Martorcollectie!

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties