Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX 350 - 2-in-1 veiligheidsmes + reservemesje in greep

€ 10,58 € 13,22 € 12,80
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60250-2593
BijzonderhedenBescherming door ingelamineerd mesje
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikNiet uitschuifbaar lemmet
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Veiligheidsmes en plakbandritser met innovatieve mesjeswissel

De Secumax 350 van het bekende merk MARTOR Solingen is een echt multitalent. Met het ingelamineerde snijmes kan u verschillende materialen snijden zoals folie, kunststof strapbanden, tweelaags karton en textiel. Met de twee metalen plaatjes kan u tape probleemloos openritsen.

Op het vlak van mesjeswissel is de Secumax 350 anders dan alle anderen: het vervangmesje zit namelijk in de handgreep zelf. Bovendien kan het mes langs beide zijden gebruikt worden. Open de greep aan de bovenzijde om het mesje eruit te halen. Snel, eenvoudig & vooral heel veilig.

Geschikt voor rechts- en linkshandigen. Ergonomisch design met softgrip en groeven op het handvat. GS-gecertificeerd.

Heeft u nog vragen over het gebruik van de Martor Secumax 350? Breng ons op de hoogte!

IN 2015 WERD DE SECUMAX 350 WINNAAR VAN DE RED DOT DESIGN AWARD. IN HETZELFDE JAAR SLEEPTE HET OOK NOG DE PRO-K AWARD IN DE WACHT. IN 2016 WERD DIT INNOVATIEVE MES EEN VAN DE WINAARS VAN DE GERMAN DESIGN AWARD. EEN ECHTE TOPPER DIE NIET MAG ONTBREKEN IN UW GEREEDSCHAPSKIST!

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties