Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX 150 - 3-in-1 veiligheidsmes (wegwerp + schraper)

€ 4,63 € 3,83
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60249-899
BijzonderhedenBescherming door ingelamineerd mesje
Vervangbaar mesNee
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikNiet uitschuifbaar lemmet
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Snijden, ritsen, schrapen: 1 mes, altijd op zak

1. SNIJDEN: De scherpe snijranden van de 2 zijdelingse Secumax snijmesjes zitten veilig geborgen onder de kunststof cover. Veilig voor de vingers, maar ook de goederen in uw pakket raken niet beschadigd dankzij het kunststof beschermhoekje. Is het ene mesje versleten, dan heb je steeds een reserve bij de hand.

2. SCHRAPEN: Bovenaan dit kwalitatieve Martor-mes zit een veilige schraper gemonteerd. Ideaal voor het afschrapen van plaklabels en etiketten op gladde oppervlakken.

3. OPEN RITSEN: Met de afgeronde hoek van de schraper rits je makkelijk verpakkingtape rond dozen open. Scherp genoeg om door de tape heen te drukken, niet scherp/diep genoeg om je goederen te beschadigen.

Martor Secumax 150 snijmes: voor het snijden van karton (2-lagig), folie (stretch - en krimpfolie), tape, dunne plastic strappings, koord en goederen verpakt in folie of papier.

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit mes? Contacteer snel onze Martor expert!

Veelzijdig hulpje voor een kleine prijs!

Toebehoren: gordeltasje S

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties