Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUNORM Mizar - Veiligheidsknijpmes

€ 14,86 € 12,28
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60248-882
BijzonderhedenAutomatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikKnijpgrip
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Secunorm Mizar - ergonomisch veiligheidsknijpmes - met tanggrip voor moeiteloos snijden

Het MARTOR Mizar veiligheidsmes is een semi-automatisch snijmes. Dat betekent dat het lemmet enkel tevoorschijn komt wanneer je actief de hendel bedient. Knijp je niet in de hendel, dan zit het mesje automatisch veilig opgeborgen.

Dit lichtgewicht veiligheidsmes is dankzij de ergonomische vormgeving niet belastend voor polsen en pezen. De knijpbeweging is optimaal voor links- én rechtshandigen.

Met de handige "3-in-1" schuifknop kan het mes eenvoudig 1. geblokkeerd worden voor transport 2. gedeblokkeerd worden voor snijden en 3. geopend voor het verwisselen van de mesjes. Mesjes vervangen kan snel en veilig zonder hulpmiddelen.

De MARTOR Mizar is een TÜV-getest veiligheidsmes met een snijdiepte van 14 mm. Geschikt voor het snijden van karton, folie, tape,...

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit mes? Contacteer snel de Martor expert!

Onmisbaar voor magazijn, expeditieafdeling, productie, order picking én thuis!

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties