Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX Easysafe - polyvalent veiligheidsmes

€ 15,11 € 12,49
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60246-885
Afmetingen (L x B x H)207 x 10 x 66 mm
BijzonderhedenBescherming door ingelamineerd mesje
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikNiet uitschuifbaar lemmet
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Veelzijdige folie- en papiersnijder

Het Martor EasySafe veiligheidsmes is een onmisbaar werkmes voor magazijnier, order picker, expediteur, transporteur....: multifunctioneel, hoogkwalitatief en TÜV-gekeurd.

Dankzij de blauwe kunststof "veer" tegen het snijmesje snijd je zelfs dunne lagen folie en papier heel precies. De kunststof punt is ideaal voor het open snijden van plastic zakken, met folie omwikkelde pallets... Bovenaan zit een extra metalen plaatje om karton tape probleemloos open te ritsen.

Het snijmesje kan makkelijk worden gewisseld zonder hulpstukken door de wisselkamer te openen. De wisselkamer kan vergrendeld worden met een speciaal tooltje* zodat enkel bevoegden de mesjes kunnen wisselen. Belangrijk voor oa de levensmiddelenindustrie.

Geschikt voor het snijden van papier- en foliebanden, kunststof strapbanden, veiligheidsgordels, krimpfolie, met folie omwikkelde pallets, en veel meer.

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit mes? Contacteer snel de Martor expert!

Martor EasySafe...zo makkelijk kan veiligheid zijn!

* beschikbaar op aanvraag

Toebehoren:
gordeltasje S
vervangmesjes standaard & roestvrij
verzameldoos
wandhouder voor verzameldoos

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties