Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX 564 - Veiligheidsschaar - Zeer lang snijvlak

€ 26,64 € 22,02
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60215-4349
BijzonderhedenSnijlengte 80 mm
Vervangbaar mesNiet van toepassing
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikAntislip softgrip
MateriaalInox en stevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Met deze schaar knipt u probleemloos 2-laags karton, papier, folie, stof en nog vele andere materialen. 

Scherp, maar niet gevaarlijk! De snijvlakken zijn niet hoekig, maar recht geslepen. Dankzij de speciale slijpwijze en de afgeronde punten kan u zichzelf niet verwonden.  

De schaar is gemaakt uit roestvrij staal en kan dus perfect buiten gebruikt worden. De grote antislip handvaten zorgen er bovendien voor dat u de schaar ook vlot kan bedienen wanneer u veiligheidshandschoenen draagt. 

De secumax 564 heeft een duimopening en een extra lang snijvlak dat bovendien een ideaal steunvlak is, zodat u uiterst snel en gecontroleerd kan knippen. U hebt maar een paar knipbeurten nodig om  te knippen.

Sexumax = maximum veiligheid

Afmetingen: 218 x 12 x 82 mm

Heeft u nog vragen over het gebruik van deze veiligheidsschaar? Contacteer snel de Martor expert!

 
 
 
Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties