Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUPRO Megasafe - aluminium veiligheidsmes

€ 26,83 € 22,17
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60242-2580
BijzonderhedenVolledig automatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikSchuifknop
MateriaalAluminium
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Ergonomisch en uiterst veilig mes

Het Megasafe veiligheidsmes van het befaamde Duitse merk MARTOR Solingen is TÜV-gekeurd. De ergonomische aluminium houder is met zijn dubbele schuifknop geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

De Megasafe is een volautomatisch snijmes wat betekent dat het lemmet automatisch in de houder springt zodra er geen contact meer is met het snijoppervlak. Ook wanneer uw duim de schuifknop nog activeert, veert het mesje op tijd terug. Zeer handig bij gebruik van veiligheidshandschoenen.

Het Martor Megasafe veiligheidsmes is geschikt voor het snijden van karton, krimpfolie, papier, pakketbanden, strapping, meerlagig golfkarton en andere verpakkingen.

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit mes? Contacteer snel de Martor expert!

Onmisbaar in het magazijn en op de werkvloer!

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties