Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUNORM 500 - Robuust veiligheidsmes - Afgerond mesje

€ 16,93 € 13,99
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60237-6193
Afmetingen (L x B x H)143 x 16 x 36 mm
Snijdiepte17 mm
BijzonderhedenAutomatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikSchuifknop
MateriaalAluminium
MerkMARTOR Solingen
  • Professionele kwaliteit
  • Vervangbaar mesje
  • Zeer ergonomisch
  • Snijdiepte 17 mm
  • Voor rechts- en linkshandigen
in voorraad
Beschrijving

SECUNORM 500 - met afgerond mesje

Dit nieuwe veiligheidsmes is de opvolger van de populaire Secunorm Profi, gekend om zijn veiligheid, robuustheid en ergonomie. De Secunorm 500 doet er nog een schepje bovenop. Zo zorgt de nieuw ontworpen aluminium greep voor een duidelijk betere hantering en aangenamer werken. De schuifknop kan flexibel aan beide kanten bediend worden - de SN 500 is dus geschikt voor links- en rechtshandigen.

Dit is een Secunorm veiligheidsmes en dus voorzien van een automatische terugtrekking van het mesje. Bij het snijden bent u dus optimaal beschermd tegen snijwonden. Zodra u bent gestart met snijden kunt u de duim van de schuif halen. Het mesje zal zich direct terugtrekken in de houder zodra het gesneden materiaal wordt verlaten.

Alvorens het kwaliteitsmesje te verwisselen kunt u dit één keer omkeren. Dit verdubbelt het gebruik van het mesje - en reduceert uw energieverbruik, omdat uw product als nieuw snijdt.

De mesjeswissel is zeer eenvoudig: met slechts één druk op de knop kunt u de meshouder met het veilig bevestigde mesje eruit trekken. Zodra u de afdekking van het mesje optilt, blijft deze in de gewenste positie. Het mesje ligt daardoor vrij en kan eenvoudig aan de stompe zijde worden verwijderd.

Geschikt voor 3-laags karton, folie, strapbanden, plakband, koord, textiel, vilt, niet-geweven stoffen, en zoveel meer!

Zeer ergonomisch mes, het ligt optimaal in de hand.

Vragen? Contacteer ons!

Toebehoren:

Duitse topkwaliteit aan de beste prijs!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties