Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX 320 MDP - Voor folies, kunststof strapbanden, tape - MDP

€ 17,33 € 14,32
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60234-6277
Snijdiepte4 mm
BijzonderhedenBescherming door ingelamineerd mesje
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikNiet uitschuifbaar lemmet
MateriaalMetaaldetecteerbare kunststof
MerkMARTOR Solingen
  • Metaaldetecteerbare kunststof en inox mesje
  • Voedingsindustrie etc.
  • Ideaal voor folies, kunststof strapbanden, tape enz.
  • Hoge arbeidsveiligheid (verborgen mesje)
  • Zeer eenvoudige en veilige mesjeswissel
  • Perfecte ergonomie en  softgrip
  • Minimum aan krachtsinspanning nodig
  • Viervoudig bruikbaar kwaliteitsmesje
  • Draaibare plakbandritser met twee ritsdiepten
  • Opvolger van de succesvolle "Secumax Combi MDP"
in voorraad
Beschrijving

Metaaldetecteerbaar veiligheidmes -  snijdiepte 4 mm - verborgen mesje - inclusief plakbandritser

De metaaldetecteerbare SECUMAX 320 MDP is bijzonder geschikt voor sectoren en bedrijven waar veiligheid van het grootste belang is. Zelfs de allerkleinste delen van het snijgereedschap kunnen namelijk weer worden teruggevonden voordat uw producten ongewild verontreinigd raken. De nieuwe Secumax 320 MDP is tevens de folie-expert van de Martormesjes! Het is het perfecte veiligheidsmes voor het snijden van folies, kunststof strapbanden en tape. Daarnaast is het ook geschikt voor een heleboel andere materialen, zoals 1-laags karton, textiel, vilt, leder, veiligheidsgordels, gecoate en gelamineerde folie. Het verborgen mesje en de afgeronde neus van het mes beschermen u en uw producten op betrouwbare wijze.

De mesjeswissel is zeer eenvoudig. Het volstaat de meswisselknop er naar boven uit te trekken en de afdekking op te tillen. Het aan 4 kanten bruikbare mesje van roestvrij staal (=inox) kan er meteen worden uitgenomen. Het gemonteerde mesje kan u hier bijbestellen.

Zeer comfortabel mes dankzij de greep met softgrip en de vooraf ingestelde snijhoek die u ondersteunt bij het aanzetten en snijden. Het snijkanaal is zo gevormd dat uw veiligheidsmes het gesneden materiaal meteen wegruimt. Ook schuine sneden zijn kinderspel! Bij de plakbandritser hebt u de keuze tussen een ritsdiepte van 5,0 en 3,5 mm – zo worden uw producten optimaal beschermd. Daarvoor opent u de greep, draait u de ritser om en klaar. Het werken ermee is al net zo eenvoudig: in het plakband steken en ritsen maar. GS-goedgekeurd.

Ook beschikbaar in standaardversie (niet metaaldetecteerbaar).

Heeft u nog vragen over het gebruik van de Secumax Combi? Contacteer snel de Martor expert!

Toebehoren: 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties