Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antisliptegel voor beton - 200 x 250 x 8mm

€ 2,54 € 2,10
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-Antisliptegel Beton 200x250x8mm-13201
Afmeting200 x 250 mm
Dikte8 mm
Maximale belasting350 t/m² = 3,50 N/mm²
TreksterkteMinimaal 0.60 N/mm²
Rek bij breukMinimaal 60 %
Gewicht0.405 kg
MateriaalElastomeer-samenstelling: synthetisch rubber + polyurethaan
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
- Speciaal ontwikkeld voor het vervoer van betonblokken
- Andere afmetingen beschikbaar op aanvraag
- Grote afname? Contacteer ons!
- Perfect voor zware ladingen tot 350 t/m²
- Kleurvast 
- Herbruikbaar en duurzaam
in voorraad
Beschrijving

Antisliptegel voor beton - 200 x 250 x 8mm

Deze antislipmat werd speciaal ontworpen voor het vervoeren van zichtbare betonblokken. Het materiaal van deze herbruikbare antisliptegel/-mat heeft een belangrijk voordeel: het voorkomt verkleuring door de matten op uw betondelen. Het is hierbij belangrijk dat de betonblokken volledig uitgehard zijn, zodat er geen afdruk op het beton kan achterblijven. De grijze kleur zorgt er bovendien voor dat de tegel gemakkelijk te onderscheiden is van andere matten, waardoor verwarring tijdens het vaak hectische laadproces wordt voorkomen.

De antisliptegels zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen en zijn uitermate geschikt voor regelmatig gebruik. Met hun capaciteit tot wel 350 ton per vierkante meter*, zijn ze ideaal voor het veilig transporteren van zware ladingen.  

Voor grote afnames of voor andere afmetingen, contacteer ons vrijblijvend!

Opgepast, er mag geen contact zijn tussen de lading en het laadoppervlak.

*Maximale belasting bij 30% verticale vervorming (dikte 8 mm) volgens VDI 2700, deel 15, gebaseerd op DIN EN ISO 3386-2. 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op à werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op à werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties